Milas Ak Parti'den Şoförler Odasına Ziyaret

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal'ı ziyaret etti.

Milas Ak Parti'den Şoförler Odasına Ziyaret
AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Milas Şoförler Odası ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na seçilen Nurol Paskal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete; AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen, AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Özer ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, "Başkanlığınız hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Eskisinden farklı bir değişim olmasını istiyoruz. Yeni bir kan her şeyi daha güzel götürür" dedi.
Paskal da, ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı'na teşekkür ederek, "Değişimi çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Kırgınlık olmadan seçim sürecini geçirdik. Ben zaten daha önceden burada yönetimin içinde olduğum için sorunları biliyorum. Kamyoncu, taksici olarak sorunlarımız var. Her yerde sorun var. Sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Biz iyi niyetle geldik. Amacımız sadece üyelere değil diğer vatandaşlarımıza da hizmet etmek. Bin 500 kişilik camiamızla Milaslıların hizmetindeyiz. Sizlerin de desteğinin yanımızda olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Tonaj kontrolü konusuna da değinen Paskal; "Tonaj kontrolü daimi olsun isteniyor. Ulaştırma Bakanlığı ile görüşmelerimizde nokta kontrolünün olması gerektiği belirtildi. Türkiye genelinde kontrol noktası olarak 17 nokta varmış. Ancak bunun içinde Milas ya da Bodrum yok" şeklinde konuştu.
HÜKEMETTEN 520 BİN TL YARDIM
"Hiçbir zaman siyaset kurumlar arasına giremez. Amaç Milaslılara hizmet etmektir" diye AK Parti İl Genel Meclisi Yusuf Esen ise, "Milas Köydes programı 2010 yılına ait Türevleri-Çökertme köprüsü yapımı için 155 bin TL, Ovakışlacık köprüsü için 165 bin TL, Meşelik köyü Cumhuriyet Mahallesi içme suyu inşaatı için 200 bin TL olmak üzere toplamda 520 bin TL yardım Sayın Valimiz ile Kaymakamımızın ve AK Parti Milas İlçe Teşkilatının desteğiyle hükümetimizden gelmiştir" şeklinde konuştu.