Erzurum'da Tiyatro Kaynaşması

Erzurum Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Semih Yetimoğlu, Devlet Tiyatroları Müdürü Ahmet Burak Bacınoğlu'nu ziyaret ederek bir plaket takdim etti.

Erzurum'da Tiyatro Kaynaşması
Ziyarette konuşan Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Semih Yetimoğlu, "Erzurum Devlet Tiyatroları bu yıl yakaladığı ve sahnelediği oyunlarla haklı gururumuz olmuş, Erzurum'da tiyatro sanatına çok önemli ve değerli katkılar sunmuştur. Sahnelediği başarılı oyunlarla şehir halkının yüreğinde yer edinmiştir. Bu vesile ile Erzurum Devlet Tiyatroları Müdürü Ahmet Burak Bacınoğlu, onun şahsında tüm oyuncularımızı ve devlet tiyatroları personelini tebrik ediyoruz." dedi.
Devlet Tiyatrosu Müdürü Ahmet Burak Bacınoğlu ise 2009-2010 sanat mevsiminde iyi bir izleyici potansiyeline ulaştıklarını ve ülke genelinde en çok izleyicisi olan tiyatro konumuna geldiklerini ifade etti.
Bacınoğlu, "Amacımız tiyatro bilincini daha da artırmaktır. Erzurum'da seyirci artışını sağlamak, daha kaliteli oyunları sahnelemek için çaba göstermekteyiz. Erzurum Şehir Tiyatrosu'na bu jestlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerine bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Dadaş'lara tiyatroyu sevdirdik, sevdirmeye devam edeceğiz. Biz halk için sanat yapıyoruz " diye konuştu.