Giresun'daki hain saldırıya tepki

Giresun'da, Kamu Sen İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen basın açıklaması ile dün Dereli ilçesi Tamdere köyündeki hain saldırıya tepki gösteri

Giresun'da, Kamu Sen İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen basın açıklaması ile dün Dereli ilçesi Tamdere köyündeki hain saldırıya tepki gösterildi.

Ülkü Ocağı Giresun Şubesi üyelerinin de destek verdiği basın açıklamasında, Kamu Sen Giresun İl Temsilcisi Arif Çetinkaya, mayınlı saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Teröristler ve bunların destekçilerinin, yıllardır Türkiye'yi parçalamaya, milli birliği bozmaya, kardeşi kardeşe düşman etmeye uğraştıklarını ifade eden Çetinkaya, "Bugüne kadar başarılı olamadılar. Bundan sonra da olamayacaklar. Yapılan bu hain saldırılar, bizleri birbirimize daha çok kenetlendirmekte, devletimize, bayrağımıza ve milletimize bağlılığımızı daha da artırmaktadır." dedi.

Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen gelişmelerin, teröristleri ve destekçilerini cesaretlendirdiğini belirten Çetinkaya, şunları aktardı:

"Terörle mücadele topyekün verilecek bir mücadeledir. Devletin bütün kurumları ve toplumun tüm kesimleri bu seferberlik içerisinde yer almalıdır. Fakat üzülerek ve ibretle izliyoruz ki bir takım sivil ve sözde siyasi oluşumlar, demokratik faaliyet görüntüsü altında bırakın terörü kınamayı, el altından terör örgütünün yataklığını yapmakta, lojistik desteğini sağlamaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclis çatısı altında milletvekili olarak da bulunmakta, açıkça devletimize ve milletimize karşı tehditler savurabilmektedirler."

Terör örgütü PKK'yı protesto eden sloganların atıldığı basın açıklaması olaysız sona erdi.