Suşehri Müftülüğü'nden Kutlu Doğum kermesi

Suşehri Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde bir kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir, ilçede bulunan Kur'an kurslarının e

  Suşehri Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde bir kermes düzenledi . Kermesten elde edilen gelir , ilçede bulunan Kur ' an kurslarının eğitim , fiziki ve çevre düzenlemelerindeki ihtiyaçlar için kullanılacak .

İlçenin Eski Pazar Yeri Mevkii ' nde kurulan çadırda düzenlenen kermesin açılışı , İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir , Belediye Başkan Vekili Zekeriya Canpolat , İlçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi , daire amirleri , sivil toplum örgütü temsilcileri , siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı .

Açılışta konuşan İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir , hayırsever insanlara teşekkür ederek yardımların ihtiyaç olunan noktaya ulaşacağından emin olduğunu söyledi .

Müftü Tanrıverdi de yaptığı konuşmada müftülüklerin iki temel hedef kitlesi olduğunun üzerinde durdu . Bunlardan birinin cami ve Kur ' an Kursu cemaati diğerinin ise cami ve Kur ' an Kursu cemaati dışı halk olduğunu vurgu yaptı . Müftü Tanrıverdi sözlerine şöyle devam etti :

" Şu an burada hazır bulunmamızın asıl hedefi de Kur ' an kurslarımızı siz değerli halkımızla buluşturmak , kaynaştırmak ve tanıtmaktır . Açılışını yaptığımız kermes ile Kur ' an kurslarımızda okuyan bayanlarımızın hazırladığı ve ele emeği göz nuru semereleri ile mahalli yemekleri bulacaksınız . Bu kermesle elde edilen gelirlerin tamamı ile Kur ' an kurslarımızın eğitim fiziki ve çevre düzenlemesi ihtiyaçlarına harcanacaktır . " dedi . Daha sonra katılımcılar çadırda açılan kermesi gezdi .