Gençlik Ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Babacan Lice'de

Gençlik ve Spor Genel Müdür yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde ihalesi tamamlanan 500 kişilik spor tesisinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

İlçeye gelen Gençlik ve Spor Genel Müdür yardımcısı Babacan, Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin ve ASKF Başkanı Remzi Dayan ile birlikte spor tesisi alanını gezdi. Babacan, Lice'nin son yıllarda özellikle sanayi anlamında geliştiğini belirterek, "Sanayinin yanı sıra spor anlamında da bu ilçeye bir şeyler yapmanın sevincini yaşıyoruz. Bölge insanına hizmet etmek için geceli gündüzlü hiç durmadan çalışıyoruz. Amacımız spor tesislerinin sayısını arttırarak çocuklarımızın
geleceğine bir katkı sunmaktır" şeklinde konuştu.
Kaymakam Mehmet Kurt ilçede spor tesisi yapılması için daha önceden söz aldıklarını ifade ederek, "İlçemizin gerçekten böyle bir spor kompleksine ihtiyacı vardır. Gençlerimizin sporun her türlüsünden faydalanmaları için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Özellikle bölgede sporun istenilen seviyeye getirilmesi konusunda birtakım çalışmaların yapıldığını görmek de ayrıca bizleri oldukça mutlu ediyor" dedi.
Kaymakam Kurt, Belediye Başkanı Fikriye Aytin ve Lice Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Durmaz, Gençlik ve Spor Genel Müdür yardımcısı Babacan'a günün anısına bir şükran plaketi verdi.