Bursaspor, şampiyonluk inancını koruyor

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Turkcell Süper Lig'de en az Fenerbahçe kadar şampiyonluk şanslarının bulunduğunu söyledi.

Galatasaray ile g

  Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı , Turkcell Süper Lig ' de en az Fenerbahçe kadar şampiyonluk şanslarının bulunduğunu söyledi .

Galatasaray ile golsüz berabere kaldıkları karşılaşmanın bitiminde çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İbrahim Yazıcı , Galatasaray ' ı yenmiş olsalardı şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyeceklerini belirtti .

Yazıcı , " Maalesef istediğimiz gibi olmadı . Galip gelmek için elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalıştık . Henüz ligde bir şey bitmedi . Bizim kalan 2 maçımız var bunları kazanıp Fenerbahçe ' nin kaybetmesini bekleyeceğiz . En az Fenerbahçe kadar şampiyonluk şansımız bulunuyor . " dedi .

Bir gazetecinin , Zapotocny ' nin atılmasıyla ilgili olarak Yazıcı , " Bu pozisyonu herkes gördü . Bir şey söylemek istemiyorum . Biz yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik . " diye konuştu .

Bursaspor ' un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım da , sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi . Golcü futbolcu , " Galatasaray ' ı yenip şampiyonlukta avantaj elde etmek istiyorduk ; ama olmadı . Sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz . Sezon sonunda şampiyon olacağız buna inanıyoruz . Fenerbahçe ' nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz . " diye konuştu .

Bir gazetecinin son haftalarda gol atamamasını sorması üzerine Sercan , " Bir golcünün en büyük üzüntüsünü gol atamamaktır . Ben de böyle bir dönem yaşıyorum . İnşallah bu durum fazla devam etmez . Bunu atlatmak için çaba sarf ediyorum . Hala da tecrübe kazanıyorum . " diye cevap verdi .

Kaptan Ömer Erdoğan da , bugüne kadar lider oldukları süre içinde hep Fenerbahçe ' nin kendilerini kovaladığını hatırlatarak , " Bundan sonra biz Fenerbahçe ' yi kovalayacağız . Onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz . Eğer onlar kaybetmeyip şampiyon olurlarsa tebrik etmesini de biliriz . " dedi .