Mülkiyelilerden Okuma Kampanyasına Anlamlı Destek

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiyeliler Ekonomi Topluluğu, Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan "Işığımı Arıyorum Okuyorum" kampanyasına destek amacıyla Şanlıurfa H

Mülkiyelilerden Okuma Kampanyasına Anlamlı Destek
  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiyeliler Ekonomi Topluluğu , Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan " Işığımı Arıyorum Okuyorum " kampanyasına destek amacıyla Şanlıurfa H . Sabiha Özlek Lisesi ' nde öğrencilere kitap hediye etti .
H . Sabiha Özlek Lisesi öğrencilerine dağıtılan kitaplardan dolayı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiyeliler Ekonomi Topluluğu ' na teşekkür eden Vali Nuri Okutan , kendisinin de Ankara Üniversitesi ' nden mezun olduğunu söyledi . Vali Okutan , ' Işığımı Arıyorum , Okuyorum ' kampanyası ile birlikte evlerde raflarda unutulmuş pek çok eserin de gün yüzüne çıkmaya başladığını belirterek , " Ülkemizin değişik şehirlerinden olan ve Ankara ' da okuyan öğrencilerimizin şehrimizi ziyaret etmeleri ve en önemlisi kitapla ilgili bir etkinlik düzenlemiş olmaları bizi yürekten sevindirip mutlu etmiştir . Bu güzel davranışlarından dolayı bu gün burada bulunan mülkiyeli öğrencilerimize Şanlıurfalılar adına şükranlarımı sunuyorum " dedi .
Mülkiyeliler adına konuşan Saim Öztürk ise , kampanyayı Ankara ' da duyar duymaz bu geziyi arkadaşlarıyla birlikte organize ettiklerini ve Vali Okutan ' a başlattıkları kampanyadan ötürü teşekkürlerini iletti . Heyet daha sonra Ankara ' dan getirdikleri kitapları öğrencilere hediye etti .