Kütahya'da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Gönüllüleri Ödüllendirildi

2009 yılı içerisinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün hizmet alanlarına gönüllü katkı ve katılımda bulunanlara şilt ve teşekkür belgeleri verildi.

Kütahya'da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Gönüllüleri Ödüllendirildi
  2009 yılı içerisinde Kütahya ' da bulunan Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün hizmet alanlarının içinde yer alan kuruluşlara gönüllü katkı ve katılımda bulunanlara Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Altın Madalya , şilt ve teşekkür belgeleri yeni yapılan Sevgi Evleri ' nde verildi .
Sevgi Evleri ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde kalan çocuk , genç ve yaşlılar hakkında genel bilgiler veren Vali Yardımcısı Ömer Eru , " Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var . Sizlerde bunu esirgemeden sunuyorsunuz ve sundunuz . O bakımdan biz size hem gayretleriniz için hem de maddi , manevi destekleriniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz " dedi .
Yapılan törende Mete Tetik , Faruk Durmaz , İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği , Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği , Güral Kiremit , Yurdagül Boya , Uğur Dershanesi , Pi Analitik Dershanesi , Açı Dershanesi , Boğaziçi Dershanesi , MED Dershanesi , Sınav Dershanesi , Engin Dershanesi , Genç SHÇEK Spor Kulübü , Sıtkı Olçar , Betül Çapacıoğlu , Kadir Göçkan , TÜTAV Termal Otel , Kütahya Mehteran Derneği , Tezel Dumlu , Sevil Karabaş , Korunmaya Muhtaç Yaşlı ve Kız Çocukları Koruma Derneği , Alparslan Altın , Fikiri Vatansever , YKM Personeli , Sultan Çalışkan , Hülya Altan , Hatice Hülya Özotraç , İmdat Bozdağ , Dayanlar Halı Sahası , Yeşilay Halı Sahası , Dört Mevsim Giyim Taşımacılık , Yaşar Ataseven , Ayşen Arat Özkul ve Kütahya Yurt Çocukları Koruma ve Destekleme Derneği ödüllendirildi .
Törene Vali Yardımcısı Ömer Eru , Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ' nin eşi Sultan Kocatepe , Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu ' nun eşi Güneş Fındıkoğlu , İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu ' nun eşi Gülten Kalyoncu , Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu , daire amirleri , iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı .