Hollanda'lı Öğrenciler Başkan Yardımcısı Kaya'yı Ziyaret Etti

Kardelen Koleji'nin Hollanda'daki kardeş okulu olan Thomas a Kempisloon Okulu'dan oluşan bir öğrenci ve öğretmen heyeti Nevşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ile bir süre görüştü

Hollanda'lı Öğrenciler Başkan Yardımcısı Kaya'yı Ziyaret Etti
  Kardelen Koleji ' nin Hollanda ' daki kardeş okulu olan Thomas a Kempisloon Okulu ' dan oluşan bir öğrenci ve öğretmen heyeti Nevşehir Belediyesi ' ni ziyaret ederek , Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ile bir süre görüştü .
Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Aslan ile kardeş okul konumundaki Hollanda ' nın Arnhem kentindeki Arentheem College ' e bağlı Thomas a Kempisloon Okulu Müdürü Hent van Ommen başkanlığındaki bir grup Hollanda ' lı öğrenci , Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ' yı ziyaret etti .
Hollanda ' daki öğrenci grubunun bu yılki ziyarette planladığı Nevşehir ' deki eğitim çalışmalarının yanı sıra , içme suyu konusundaki projelerine baz olmak üzere çeşitli soruları da cevaplandıran Nevşehir Belediye Kaya , özellikle Hollanda ve Almanya ' nın Türkiye ' ye her açıdan daha yakın ülkeler olarak bilindiğini söyledi . Kapadokya bölgesinin güzelliklerini anlatma yerine , bölgenin yaşanması gerekli olan bir bölge konumunda olduğunu belirten Kaya , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi .
Kaya , daha sonra konuklarına Avanos toprağından yapılı birer Hitit Anforası ve Nevşehir ' e tanıtıcı çeşitli yayınlar hediye etti .