Kula'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kula Eğitim Gönüllüleri Derneği, Kula Müftülüğü ve Genç İş Adamları Derneği ile birlikte yemek düzenlediler.

Kula'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri
Altınoluk Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, daire amirleri ve davetliler katıldı. Gecenin onur konuğu ise Kırgızistan Sebat Eğitim Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şentürk oldu.
Açılış konuşmasını yapan Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Ercan Özgün, "Yeni kurduğumuz derneğimizin ilk faaliyetinin, Peygamber Efendimiz'in doğum yıldönümü olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine denk gelmesi bize ayrı bir mutluluk verdi. Kula'nın eğitim yönünden çok şanslı bir ilçe. Genç bir eğitimci kadrosuna sahip. Bu potansiyeli iyi değerlendirmek amacıyla dernek çatısı altında bir araya geldik" dedi.
Yemekte konuklara ney dinletisi, Kur'an tilaveti sunuldu. Daha sonra sinevizyon gösterimi eşliğinde İlahiyatçı Ahmet Akdoğan tarafından Peygamber Efendimiz'in hayatının anlatıldığı konferans verildi.