Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Cuntz'in Kilis Temasları

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Dr. Eckart Cuntz, Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu'nu ziyareti sırasında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Büyükelçi Dr. Eckart Cuntz, daha sonra okula geçti. Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu 3-A sınıf öğrencilerinden Feyza Özler'in yazdığı mektup üzerine buraya geldiğini belirtti. Daha sonra Feyza Özler'e çeşitli hediyeler veren Büyükelçi Dr. Eckart Cuntz, Feyva Özler ile şakalaştı. Bir süre okul yetkilileri ile sohbet eden Büyükelçi Dr. Eckart
Cuntz'ya çeşitli hediyeler verildi. Vali Turhan Ayvaz, Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu ile Kilis'teki eğitim öğretim hakkında bilgi verdi.
Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okul Müdürü Fakrullah Kadursun, yaptığı açıklamada, Türkçe ve Hayat Bilgisi dersleri ile irtibatlı olarak farklı ülkelerin dillerini, dinlerini, kültürlerini, yaşam tarzlarını farklılıklarını tanımak amacıyla 70 ülkenin Büyükelçiliklere Mektup gönderdiklerini belirterek, "-A sınıf Öğrencilerinden Feyza ÖZLER' in Almanya Büyükelçisine gönderdiği mektuba karşılık olarak, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, Öğrencimizi tebrik etmek için okulumuzu ziyaret etti.
Büyükelçinin yoğun iş temposuna rağmen öğrencimiz için okulumuza teşrif ederek gelmesi bizi son derece onurlandırdı. Bu ince düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.
Büyükelçi Dr. Eckart Cuntz'nın Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu'nu ziyaretine Vali Turhan Ayvaz ile Almanya Fahri Konsolosu Oktay Kara'da katıldı.
Büyükelçi Dr. Eckart Cuntz'nın Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederken, okul bahçesindeki öğrencilerin Büyükelçi'nin makam otomobilinin çevresinde toplanarak, aracı incelemeleri ilginç görüntüler oluşmasına neden oldu.