Tayfur Bayar Lisesi Kaliteli Okullar Arasında Yer Aldı

Eskişehir Tepebaşı Tayfur Bayar Lisesi'nin, "Eğitimde Kalite Ödülü Yarışması" çerçevesinde Türkiye'de yılın kaliteli okulları arasında yer aldığı bildirildi.

Tayfur Bayar Lisesi Kaliteli Okullar Arasında Yer Aldı
  Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Gülseren , Talim Terbiye Kurulu üyesi Fazilet Par , Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü ' nden Recep Erbay ile Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ' nden Cengiz Özsan ' Eğitimde Kalite Ödülü Yarışması ' sebebiyle Türkiye ' de ilk dörde kalan Tepebaşı Tayfur Bayar Lisesi ' ne saha ziyaretinde bulunmak üzere Eskişehir ' e geldi . Gülseren ve beraberindekiler , İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ile birlikte Vali Mehmet Kılıçlar ' ı ziyaret etti . Ömer Gülseren , ' Eğitimde Kalite Ödülü Yarışması ' nın orta öğretim dalında ilk dört içinde Eskişehir ' den bir okulun da yer almasının önemli olduğunu söyledi .
Vali Kılıçlar da , eğitimde Eskişehir ' in önemli bir başarı yakaladığını ve bu başarıyı her sene daha yukarılara çıkarmayı hedeflediklerini belirterek , " Tepebaşı Tayfur Bayar Lisesi ' nin ' Yılın Kaliteli Okulu ' kategorisinde ilk dört arasında olmasından memnuniyet duydum . Geçen senede Orhangazi ilköğretim okulumuz Türkiye ' de üçüncü olmuştu . Ayrıca Anadolu Lisesi , Fen Lisesi ve özellikle yükseköğretime giriş sınavlarında da Eskişehir , başarılı sonuçlarla yurt çapında ilk sıralarda yer alarak adından söz ettirmektedir . Başarının yakalanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum " dedi .