Çetin Doğan sağlık gerekçesiyle tahliyesini istedi

Balyoz soruşturması kapsamında tahliye edildikten sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan emekli Orgeneral Çetin Doğan, sağlık gerekçesiyle tahliye talebinde bulundu.

Çetin Doğan sağlık gerekçesiyle tahliyesini istedi
  Balyoz soruşturması kapsamında tahliye edildikten sonra hakkında yakalama kararı ç ; ıkarılan ancak GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nde yatan emekli Orgeneral Ç ; etin Doğan , sağlık gerekç ; esiyle tahliye talebinde bulundu .

Doğan ' ın avukatları , ö ; ğlen saatlerinde Beşiktaş ' taki İstanbul Adliyesi ' ne gelerek tahliye dilekç ; esini mahkemeye sundu . Ç ; ıkışta aç ; ıklama yapan Avukat Celal Ü ; lgen , sağlık gerekç ; esiyle tahliye dilekç ; esi verdiklerini belirterek , ' Dilekç ; enin yanında ç ; ok ayrıntılı 8 sayfalık bir rapor da sunduk . Raporda , ç ; eşitli gü ; nlerdeki ve şu anki durumuna ilişkin bilgiler yer alıyor . Ç ; etin Paşa ' nın kesinlikle ameliyat olmasını gerektiren bir durum sö ; z konusu . Ancak Ç ; etin Paşa ' nın ameliyata karşı bir muhalefeti var .

Ameliyat sonrası iç ; in yü ; zde 35 ' lik bir komplikasyon sö ; z konusu . Bunun iç ; inde felç ; kalma ve ö ; lü ; m olasılıkları da var . Ç ; etin Paşa diyor ki ; ' ben ö ; ncelikle savunmamı yapmak istiyorum . Eğer tedavi ile iyileştirilebilirsem bu yapılsın ç ; ü ; nkü ; Silivri ' ye giderek diğer tutuklu arkadaşlarla birlikte olmak istiyorum . ' Felç ; kalma ya da olumsuz bir durum gerç ; ekleşmesi halinde yeteri kadar savunma yapamayacağı korkusuna kapıldığından tahliyesini talep ediyor ' dedi .