Metin Şentürk AK Parti grup toplantısında

Saatte 292 Km. hız yaparak, ''Dünya Görme Engelliler Sürat Rekoru''nu kırarak, Guinness Rekorunu kıran görme engelli sanatçı Metin Şentürk, bugün gerçekleştirilen AK Parti grup toplantısına katıldı.

Metin Şentürk AK Parti grup toplantısında
AK Parti Grup toplantısına, saatte 292 kilometre hız yaparak, ''Dünya Görme Engelliler Sürat Rekoru''nu kırarak, Guinness Rekorlar kitabına giren görme engelli sanatçı Metin Şentürk de katıldı.

Şentürk, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını, en ön sıradan AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ile yan yana oturarak dinledi.

Başbakan Erdoğan'ın, ''Metin'e sahip çık'' dediği Lokman Ayva, ''Tamam Sayın Başbakanım, merak etmeyin'' yanıtını verdi.

Metin Şentürk, Başbakan Erdoğan'a, engellilerle ilgili bir rapor sundu.

Öte yandan, Sanatçı Metin Şentürk, grup öncesinde gazetecilerle sohbet ederken, Anayasa değişikliği teklifinin birinci maddesinin özürlülerle ilgili olduğunu belirterek, hem buna destek vermek ve görüşmeleri izlemek, hem de görme engelliler hız rekoruyla ilgili dokümanları getirdiğini söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva'nın yanı oturan Şentürk, Anayasa değişikliğinde özürlülerle ilgili maddenin oy rekoru kıracağını düşündüğünü belirterek, ''Şu anda engelliler için yapılan çok şey var. Bizim zamanımızda yoktu. Şimdiki arkadaşlarımız çok şanslılar...'' dedi.