En çok reklamı Kurtlar Vadisi Pusu alıyor

Kurtlar Vadisi Pusu, yine zirveyi kimseye kaptırmadı. Vadi, en çok reklam almayı başaran dizi oldu.

En çok reklamı Kurtlar Vadisi Pusu alıyor
  Reklam verenlerin de bir numaralı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu , reklam spotu sayısı ve sü ; resiyle fark attı .

Medya Takip Merkezi , prime-time diliminde izleyiciler ile buluşan yerli dizileri mercek altına aldı . Araştırma sonucuna gö ; re , prime-time kuşağının vazgeç ; ilmez yapımları arasında ilk sırada yer alan yerli diziler , reklam verenden de bü ; yü ; k ilgi gö ; rdü ; .

175 REKLAM , 59 DAKİKA

Rapora gö ; re , yayınlandığı gü ; n Tü ; rk televizyon izleyicilerinin en ç ; ok tercih ettiği yapım olan Kurtlar Vadisi Pusu , markaların da tü ; keticilerine ulaşmak iç ; in en ç ; ok tercih ettiği yerli dizi . Fenomen dizi toplam 175 reklam spotu aldı . Dizide yayınlanan reklamların sü ; resi ise 59 dakikayı buldu .

KURTLAR VADİSİ PUSU 87 . BÖ ; LÜ ; M Ö ; ZETİ

Vadi hayranlarını merakta bırakan bir finalle noktalanan 86 . bö ; lü ; mü ; n ardından Abdü ; lhey ' in ateşlediği silahın hedefinde yakışıklının olduğu bu bö ; lü ; mde ö ; ğrenildi .

İstihbarat , ö ; rgü ; t , Amerika ve İsrail arasındaki dengelerin değiştiği bö ; lü ; mde yine ç ; ok merak uyandıran bir final sahnesi yaşandı .

Kurtlar Vadisi Pusu ' nun 87 . bö ; lü ; mü ; nde İskender Bü ; yü ; k ' ü ; n mahkemesine gelerek tutuklanmasını sağlayan Polat Alemdar ofisinin kapısına gelen cezaevi aracının iç ; inde yine İskender ' i buldu .

Alışıla gelmişten farklı bir ü ; slup takınan İskender Bü ; yü ; k Polat Alemdar ' a bir anlaşma teklif etti . Kızının gü ; venliği karşısında yapılacak olan bü ; yü ; k toplantının yerini haber vereceğini belirten İskender Bü ; yü ; k , Polat Alemdar ' dan bir sö ; z istedi .

İskender Bü ; yü ; k ile anlaşan Polat Alemdar ' ın hesapları yine Memati tarafından dizinin final bö ; lü ; mü ; nde bozuldu . İsrailliler ' den İskender ' in evinin adresini ö ; ğrenen Memati yanına Kazım ve Bulut ' u da alarak o adrese baskın yaptı .

Ö ; nce korumalarla ç ; atışan 3 ' lü ; nü ; n arasından sıyrılan Kazım ilk olarak eve giren isim oldu . İskender Bü ; yü ; k ' ü ; n kızı funda eline aldığı silahla Kazım ' a ateş ederken yine Kazım tarafından vuruldu . Memati ve Bulut eve girdiğinde ise artık ç ; ok geç ; ti .

Kurtlar Vadisi Pusu 87 . bö ; lü ; m finalinde İskender Bü ; yü ; k ' ü ; n kızı Funda yaşamını yitirdi . Yeni şartlar hesaplandığında kızının ö ; lü ; mü ; ne İskender Bü ; yü ; k ' ü ; n ne tepki vereceği ve Polat Alemdar ' ın Memati ' nin hatalarını nasıl karşılayacağı merak konusu oldu .

Bu gelişmelerin ardından Kurtlar Vadisi Pusu 88 . bö ; lü ; mde neler olacak sorusu kafalardaki yerini alırken , izleyiciler 88 . bö ; lü ; m fragmanını beklemeye başladı .


KURTLAR VADİSİ PUSU 88 . BÖ ; LÜ ; M BU HAFTA YAYINLANMAYACAK


Kurtlar Vadisi Pusu 88 . bö ; lü ; mde neler olacak? - Tıkla izle

Polat Kızının ismini Elif koyacak - Tıkla izle

Kazım ihtiyarların ajanını ö ; ldü ; rdü ; - Tıkla izle

Kurtlar Vadisi Pusu Tü ; rkiye gü ; ndemini nasıl ö ; nceden bildi? İZLE