Sezon Öncesi Motivasyon Ödülü

Marmarisli acente sahiplerine turizm sezonu öncesi motivasyon plaketi verildi.

Sezon Öncesi Motivasyon Ödülü
  Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği tarafından düzenlenen kokteyl de sezon öncesi turizmciler bir araya geldi . 15 Nisan Turizm Haftası kutlama programı ile bir arada gerçekleştirilen kokteylde 44 acente sahibine özel tasarım plaket verildi . Etkinliğe CHP Muğla Milletvekili Ali Arslan ve Fevzi Topuz , Marmaris Belediye Başkanı ve MARTAB Başkanı Ali Acar , Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü , İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren , oda başkanları ve turizmciler katıldılar . Kokteylde konuşma yapan Başkan Acar , güzel bir sezon geçmesi temennisinde bulundu .
Muğla İl Özel İdaresi adına Muğla Valisi , 8 belediye ve 15 köyü kapsayan MARTAB , sadece Marmaris değil , Gökova ' dan Bozburun ' a kadar tüm bölge için çalışarak önemli adımlar atma yolunda çalışmalar yapmaya devam ediyor . MARTAB olarak turizm sezonu öncesi çok sayıda başarılı girişimlerde bulunduklarını belirten MARTAB Başkanı ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar , " Güzel bir sezon temennisi içindeyiz . Yoğun çalışma temposu içinde üzerimize düşeni yaptık . Kış boyunca onlarca turizm pazarında temsil adına çalışmalar yaptık . Martab olarak yaptığımız çalışmaların meyvelerini bu ve bundan sonraki yıllarda toplayacağız . Güzel bir sezon diliyorum . Verimli bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum . Turizm sezonu pamuk ipliğine bağlı . Beklenmedik bir olayda sonuçlar istenilmeyen noktalara gelebiliyor . Gelen misafirleri memnun göndermenin çabası içinde olmalıyız . 2010 turizm sezonu sonunda umarım herkesin yüzü güler " dedi .
Marmaris ' te faaliyet gösteren acentelerin sahiplerine ödüllerini belediye başkanları , milletvekilleri ve oda başkanları verdi .