Mhp'den Meslek Odalarına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ödemiş İlçe başkanı Metin Kırlı, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dumanlı, Kadir Ergin, Ali Algın ve Yıldırım Akıllı ile kongrelerini tamamlayan oda başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi

Mhp'den Meslek Odalarına Ziyaret
  Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Ödemiş İlçe başkanı Metin Kırlı , yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dumanlı , Kadir Ergin , Ali Algın ve Yıldırım Akıllı ile kongrelerini tamamlayan oda başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunarak , yeni görevlerinde başarılar diledi .
Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta ' ya yapılan ziyarette Başkan Kırlı ve yönetim kurulu üyeleri , çalışmalar hakkında bilgi aldılar . Esnafın durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundular . Başkan Erol Nokta yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ; " Ödemiş demokrasinin en iyi temsil edildiği ilçelerimizden bir tanesi . 9 tane oda seçimi yapıldı , Hepsi de demokratik ortamda adayların çalışmalarını ortaya koyduğu seçimler ile sonuçlandı . Sonuçta hepimiz üyemiz olan esnafların sorunlarına çare olmak amacıyla bu görevlerdeyiz " dedi .
MHP ' li heyet daha sonra Marangoz ve Mobilyacılar Odası ' na yaptıkları ziyarette de yeniden başkan seçilen Nihat Kahya ile makamında bir araya gelip yeni görevinde başarılar dilediler .
Oda Başkanı Kahya Mobilyacılık sektörü tamamen hazıra yöneldiği için esnafların artık eskisi gibi iş yapamadıklarını dile getirdi . Kahya ; " 1999 Marmara depreminden sonra en büyük darbeyi bizim sektör yedi . Çünkü uzun süre inşaatlar durdu , Ardından ekonomik kriz baş gösterdi , bugün gittiğimiz fuarlarda da eski heyecan yok " şeklinde konuştu .
MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı ise ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada ; " Ülkede küçük sanatkar yok edildi . Şirketleşme ve fabrikasyon üretim küçük esnafı rekabet edemez duruma düşürdü . Süpermarketler ve hipermarketler arık her meslek alanına el attı " dedi .