Aegon Emeklilik Ve Sigorta Şirketi Türkiye'de

Yapısal dönüşümünü tamamlayarak yeni pazar arayışlarına giren Macar sigorta ve emeklilik şirketi AEGON, Türkiye'de yapılanıyor. Şirket, 2012 yılından hayat sigortasında ilk 3'e girmeyi hedefliyor.

  Grubun yapılanması ve hedefleriyle ilgili İstanbul ' da Sait Halim Paşa Yalısı ' nda düzenlenen Basın Toplantısı ' na AEGON Grup Merkez ve Doğu Avrupa CEO ' su Gabor Kepecs ve AEGON Emeklilik ve Hayat CEO ' su ve Genel Müdürü Uğur Tozşekerli ev sahipliği yaptı .
Ekonomist Prof . Dr . Deniz Gökçe ' nin Türkiye ekonomisi , sosyal güvenlik sistemi ve bireysel emeklilik konusunda bilgi verdiği toplantıyı , Macar Gazetecilerle birlikte çok sayıda Türk medya mensubu da izledi .
İki ülkenin medya temsilcilerinin ilişkilerini geliştirmelerine fırsat yaratan toplantıda konuşan AEGON Merkez ve Doğu Avrupa CEO ' su Gabor Kepecs , AEGON ' un Merkez ve Doğu Avrupa ' daki bireysel emeklilik ve sigortacılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi . Türkiye ' de yatırımlarından son derece memnun olduğunu söyleyen ve bireysel emeklilik sisteminin önümüzdeki dönemde hızlı büyüme potansiyelinin devam ettiğini belirten Kepecs , AEGON Emeklilik ve Hayat ' ın önümüzdeki dönemde AEGON Grubun deneyimlerinden de
faydalanarak hayat sigortalarında da aktif rol oynayacağını sözlerine ekledi .
2009 yılının AEGON Emeklilik ve Hayat için yatırımlar yılı olduğunu söyleyen Genel Müdür Uğur Tozşekerli , AEGON Türkiye Değişim Yönetimi Programı çerçevesinde şirketin yapısal dönüşümünün tamamlandığını , şirketin hizmetlerini geliştirme ve yeni satış kanalları yapısıyla büyüme hedeflerinin 2014 ' e kadar planlanan proje çerçevesinde devam edeceğini söyledi .
Türk ve Macar Gazetecilerin bir arada ağırlandığı basın toplantısında AEGON Merkez ve Doğu Avrupa CEO ' su Gabor Kepecs " Türkiye ' nin ekonomik ve demografik yapısının Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları yönünden büyük potansiyel taşıdığını söyleyerek " Türkiye ' de yatırım yapmış olmaktan memnunuz " dedi .
AEGON Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Uğur Tozşekerli , yaratılan bireysel pazar yeni iş üretimi hedeflerinin ; hayat sigortalarında 2012 yılı sonu itibariyle ilk 3 ' te , bireysel emeklilikte ise 2014 yılı sonu itibariyle ilk 5 ' te yer almak olduğunu söyledi .
Tozşekerli , Bireysel emeklilikteki mevcut büyüme potansiyelinin yanı sıra hayat sigortalarındaki ihtiyaçları göz önüne alarak yurtdışıyla entegre , esnek ve kolay anlaşılabilir , müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni ürünler geliştirdiklerini belirtti .
Şirketin yeni ürün yapısının insanların tüm yaşam döngüsünü kapsayacak ve her aşamada ihtiyacına uygun hayat sigortası ürünleri ile desteklenecek şekilde planlandığını söyleyen Tozşekerli , " Biz insanların finansal geleceklerini BES Planlarımız sayesinde hayal ettikleri emeklilik birikimine ulaşacakları şekilde planlarken , aynı anda emeklilik dönemlerine kadar karşılaşabilecekleri yaşamsal riskleri da ayrı ayrı hayat ürünleri ile güvence altına alıyoruz . Yeni ürünlerimiz , insanların kendileri ve
yakınlarıyla ilgili her yaşta değişik kaygılar yaşadığından yola çıkarak tasarlandı . Aynı zamanda birden çok kaygıyı dikkate alan çok fonksiyonlu bu ürünler , hem sağladığı hizmetler hem de uygun ödeme koşullarıyla sektöre yenilik getiren ürünler oldu " dedi .
Etkinliğe katılan Macar Gazeteci Grubu , Sait Halim Paşa Yalısı ' ndaki toplantıya lüks bir tekne ile gelerek , şirketin Türkiye temsilcileri tarafından karşılandı . Macar Gazeteci Grubu , tarihi ve kültürel eserleri inceleyecekleri 3 günlük ziyaretlerinin ardından 18 Nisan Pazar günü ülkelerine dönecekler .