Sinop'ta Kamu Çalışanları Sahaya İndi

Sinop Çalışanlar Derneği (ÇALIŞDER) tarafından düzenlenen "2. Bahar Turnuvası Halı Saha Futbol Turnuvası" başladı.

Sinop'ta Kamu Çalışanları Sahaya İndi
Kamu çalışanlarından oluşan 21 takımın katıldığı turnuvalarda kura sonucu 'A, B, C, D ve E' olmak üzere 5 grup oluşturuldu. Turnuvada ilk dörde girecek takımlara kupa verilecek. Aynıca şampiyon olan takıma ödül olarak bir adet 'koç' hediye edilecek.
Turnuvalar Sinop Atatürk Spor Lasonu halı sahasında düzenlenen seremoniyle başladı. Seremoniye Sinop Çalışanlar Derneği Başkanı Olcay Dursun, Turnuva Komitesi Başkan Yardımcısı Veys Karabal, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, İl Sağlık Müdürü Dr. Cem Güre, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Tosun, İl Defterdar Yardımcısı İbrahim Kulaoğlu, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ümit Korkmaz, İl Afet Acil Durum Müdürü Ümit Ünal, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayhan Özhan ile turnuvaya katılan kamu çalışanları katıldı.
Amaçlarının, kamu çalışanları arasındaki sevgi-saygı ve kaynaşmaya sağlamak olduğunu belirten Sinop Çalışanlar Derneği Başkanı Olcay Dursun, organizasyonun bir dernek adına yapılan kamu çalışanlarına yönelik ilk turnuva olduğunu söyledi.