Mutlu Evliliğin Sırrı Okulda Ankara (a.a)

-MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI OKULDA ANKARA (A.A) - 15.04.2010 - MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI, TÜRKİYE GÖNÜLLÜ EĞİTİMCİLER DERNEĞİ İŞBİRLİĞİYLE, 'MUTLU EVLİLİ-

 

-MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI OKULDA

ANKARA ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Mamak Belediye Başkanlığı , Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği işbirliğiyle , ' Mutlu evliliğin sırlarını paylaşmak ' için ücretsiz Evlilik Okulu açıyor .

Mamak Kültür Merkezi ( MKM ) içerisinde , 19 Nisan ' da hizmete girecek Evlilik Okulu için ilk etapta 25 kişi başvurdu .

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül , evlilik hazırlığı yapan gençleri ve evli olan çiftleri okula beklediklerini söyledi .

Aile yapısının sağlam temeller üzerine kurulması ve toplumdaki aile yapısının bozulmaması için hizmete açılacak Evlilik Okulu için kayıtların Mamak Kültür Merkezi ' nde başladığını bildiren Akgül , şunları kaydetti :

' Ücretsiz olan Evlilik Okulu ' na kayıt yaptırmak isteyenlerin MKM ' ye şahsen gelerek , başvuru formlarını doldurmaları gerekiyor . Sevgi dolu ve mutlu bir evliliğin sırlarının paylaşılacağı Evlilik Okulu , 19 Nisan ' da başlayıp , 28 Mayıs ' ta sona erecek . Pazartesi , Çarşamba ve Cuma günleri saat 14 . 00-17 . 00 arası katılımcılara , NLP Uzmanı Rabia Zencirkıran , araştırmacı yazar Aliye Satılmışoğlu , eğitimci Gülay Onat , eğitim danışmanı Fethiye Boynueğri tarafından yaklaşık 50 saat ders verilecek . Derslerde , ' evlilikte sağlıklı iletişim ' , ' eşlerin birbirini tanıması ' , ' aile içi iletişim ' , ' erkek ve kadın gözüyle evlilik ve sağlıklı birey ' konuları işlenecek . Kurs bitiminde katılımcılara , sertifika verilecek . '

15 . 04 . 2010 10 : 37 : 37