Beşiktaşlı Futbolcu Ekrem Dağ: 'Benim Kitabımda Pes Etmek Yok' (fotoğraflı) İstanbul (a....

-BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU EKREM DAĞ: 'BENİM KİTABIMDA PES ETMEK YOK' (FOTOĞRAFLI) İSTANBUL (A.A) - 15.04.2010 - BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU EKREM DAĞ, BAŞARIYA-B

 

-BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU EKREM DAĞ :

' BENİM KİTABIMDA PES ETMEK YOK '

( FOTOĞRAFLI )

İSTANBUL ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Beşiktaşlı futbolcu Ekrem Dağ , başarıya ulaşmak için çok çalışmak gerektiğini vurgulayarak , ' Benim kitabımda pes etmek yok ' dedi .

Trabzonspor maçı sonrası sol dizinde kemik ödemi oluşan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ekrem , siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik çıkardığı aylık Yavru Kartal dergisinin nisan sayısında , derginin fun club üyeleri Esra Özkan ve Sencer Süleymanoğlu ' nun BJK Nevzat Demir Tesisleri ' nde sorularını yanıtladı .

Beşiktaş ' a geldiğinde başlangıçta yedek kaldığını hatırlatan Ekrem , ' Ama başarılı olacağıma yine de inanıyordum . O sebeple benim kitabımda pes etmek yok . Her zaman devam ' ifadelerini kullandı .

UEFA Şampiyonlar Ligi ' nde İngiltere ' nin Manchester United takımını deplasmanda yendikleri maçı unutamadığını anlatan Ekrem Dağ , unutamadığı golün sorulması üzerine de , bu sezon Turkcell Süper Lig ' de Eskişehirspor ' a deplasmanda attığı golü gösterdi .

Beşiktaş taraftarına övgüde bulunan gurbetçi futbolcu , ' Bu seyircilerin önünde oynamak herkese nasip olmuyor . Gerçekten coşkulu bir seyirci potansiyelimiz var . Zamanında takım kötü gittiğinde bile ateşlediği anlar oluyor ve o zaman insan her şeyini sahada veriyor . O sebeple onların önünde futbol oynamaktan çok memnunum ' diye görüşlerini aktırdı .

Beşiktaş ' ta jübile yapmak istediğini belirten Ekrem , zaman zaman kendisini eleştirdiğini vurgulayarak , ' Kendimi yüzde 100 beğenmiyorum . Mesela bir pozisyon oluyor , şut çekmem gereken yerde çekmiyorum . Pas veriyorum ya da topu kaybediyorum . Maçtan sonra 2-3 gün boyunca o anı düşünüyorum ' ifadelerini kullandı .

Ekrem , ' Beşiktaş ' ın hayatınızdaki yeri nedir? ' sorusuna ise , ' Beşiktaş , her şeydir! Özel hayatım bile Beşiktaş . . . Her gün sabah kalkıyorum ve buraya geliyorum . Aynı zamanda Beşiktaş ' ın taraftarıyım ' yanıtını verdi .

( ÇET-SS )

15 . 04 . 2010 12 : 57 : 33