Özhaseki'den Genç Girişimcilere 'Değişimi Yakalayın' Tavsiyesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak ve yürütme kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Özhaseki'den Genç Girişimcilere 'Değişimi Yakalayın' Tavsiyesi
Başkan Özhaseki, ziyarette yaptığı konuşmada böyle bir oluşumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Girişimcilik zaten Kayseri'nin ruhunda var, genlerine işlemiştir adeta. Yabancı olduğumuz bir konu da değil. Ancak gözardı edilmemesi gereken bir gerçek de değişimdir. Dünyada hızlı bir değişim yaşanıyor. Üstelik de bu her alanda ve çok boyutlu olarak gerçekleşiyor. Bu değişimi doğru ve zamanında algılamak lazım. Bu yakalanmazsa gerileme başlıyor, küçülme ve yok olma başgösteriyor. Bu açıdan, oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu'nun önemli bir görev üstleneceği kanaatindeyim. Tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak da Başkan Özhaseki'ye kurul hakkında bilgiler vererek, "Yaklaşık 1,5 ay önce ilk genel kurulumuzu yaptık. Kurulumuz 30 üyeden oluşuyor ve 11 kişilik yürütme kurulu var. Amacımız genç arkadaşlarımızın önünü açmak, gelişim ve değişim yönünde projeler geliştirmek" şeklinde konuştu.