İl Daimi Encümeni Ve İhtisas Komisyonu Üyeleri Seçildi

AK Parti Tavşanlı İl Genel Meclisi Üyesi Bilal Kıyak, Nisan ayında gerçekleştirdikleri toplantıda il daimi encümeni ve ihtisas komisyonları seçiminin yapıldığını söyledi.

İl Daimi Encümeni Ve İhtisas Komisyonu Üyeleri Seçildi
İl Daimi Encümenliğine Kütahya'dan Remzi Günay'ın getirildiğini anlatan Kıyak, "Tavşanlı'dan Alaaddin Kaçan, Simav'dan Ali Osman Ergün, Simav'dan Hayri Öztürk ve Emet'ten Hakan Uslu da il daimi encümenliklerine seçildi" dedi.
"İhtisas komisyonlarında ise başkanlığını benim yaptığım Plan ve Bütçe Komisyonuna Hüsamettin Doğan, Hüseyin Kalaycık, Hayri Öztürk, Musa Yılmaz, Mustafa Şen ve Mehmet Yıldız seçildi" diyen Bilal Kıyak'ın verdiği bilgilere göre diğer komisyonlar ise şu isimlerde oluşuyor:
Ramazan Aydemir başkanlığındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Kahraman Aktay, Kamil Saraçoğlu, Suat Bilgili, İbrahim Kılıç, Veli Akıncı ve Celal Çelik.
Halil İbrahim Karahan başkanlığındaki Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: Ali Uysal, Emine Ünal, Mehmet Karaca, Mehmet Taşkıran.
Halil İbrahim Karahan başkanlığındaki Çevre ve Sağlık Komisyonu: İdris Demir, Recep Uslu, İbrahim Uçar, Eşref Şahin.
Ömer Durmuş başkanlığındaki İçişleri ve Tarım Komisyonu: Ali Osman Ergün, Süleyman Dursun, İbrahim Uçar ve Eray Pektaş.
Remzi Günay başkanlığındaki Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu: Kani Türk, Alaaddin Kaçan, Hakan Uslu ve İsmail Sağlam.
Emine Ünal başkanlığındaki Araştırma İşgücü ve Çeşitli İşler Komisyonu: Mustafa Şen, Ali Uysal, Hüseyin Kalaycık ve Sadettin Koşmaz."