Denizbank'tan Samsunlu Girişimcilere Uzun Vadeli Kredi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile DenizBank arasında kredi protokolü imzalandı.

Denizbank'tan Samsunlu Girişimcilere Uzun Vadeli Kredi
DenizBank; ülke ekonomisinin büyümesi için hayati önem taşıyan işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği "Sermayenize Destek Kredisi"ni, Samsun TSO üyesi işletmelerin kullanımına sunuyor. DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun TSO ile işbirliği protokolü imzaladı. Oda binasında yapılan imza töreni, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş'in katılımlarıyla gerçekleşti.
İmzalanan protokol çerçevesinde Samsun TSO üyesi işletmeler, DenizBank'tan 72 aya varan vadelerle "Sermayenize Destek Kredisi" ve 36 aya varan vadelerle "Eşit Taksitli" kredi imkanını özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler. Her iki kredinin faiz oranı da yüzde 1.25 olacak. İşletmelerin mal ve hizmet alımları için sermaye ihtiyaçlarına uzun vadeli finansman opsiyonu sunan ilk kredi olarak konumlanan "Sermayenize Destek Kredisi", nakit ihtiyaçlarını 6 yıl vadeye kadar karşılama imkanı sağlıyor.
Öte yandan Samsun TSO üyelerine özel faiz avantajları sunan DenizBank'ın bu yeni kredisi, 3 ay ödemesiz olarak kullanılabiliyor.