Atb En Çok Tescil Ücreti Ödeyen Firmaları Ödüllendirdi

Adana Ticaret Borsası (ATB), 1 Ocak-31 Aralık 2009 tarihleri arası baz alınarak en çok tescil ücreti ödeyen firmaları ödüllendirdi.

Atb En Çok Tescil Ücreti Ödeyen Firmaları Ödüllendirdi
ATB'de gerçekleştirilen ödül törenine ödül alan firmalarının temsilcilerinin yanı sıra Adana Valisi İlhan Atış, Tarım Müdürü Fikret Coşkun, Antakya Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Kuseyri, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Borsa Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Adana Ticaret Borsası tescil verilerine göre ilk 15 firma içinden birinci sırayı Marsan Gıda Sanayi Tic. A.Ş. alırken, ikinci sırada Elita Gıda Yağ.Tarım Sanayi, üçüncü sırada ise Amylum Nişasta yer aldı. Diğer ödül alan firmalar Altunbaşlar Un, Sunar Mısır, Pakyağ, Şanlı Tarım, Mat Agro Tarım Ürünleri, Bağışlar Un, Güney Un, Özler Tarım, Tat Nişasta, İncirlik Tarım Ürünleri, S.S. Çukurova Pamuk ve Pioner Tohumculuk olarak sıralandı.
Ayrıca İmamoğlu ilçesinden Ören Tarım ve İbrahim Yılmaz, Karaisalı ilçesinden de Kaçar Nakliyat ve Mehmet Akif Coşkunoğlu'da ödüle layık görüldü.