Akyazı Belediyesi Eski Hastane Binasının Çevre Düzenlemesini Yapıyor

Akyazı Belediyesi eski Devlet Hastanesi hizmet binasın çevre düzenlemesi yapılıyor.

Akyazı Belediyesi Eski Hastane Binasının Çevre Düzenlemesini Yapıyor
Eski Devlet Hastanesinin binası Küçücek Caddesi yol genişletme çalışmalarına başlayan belediye ekipleri eski hastane çevresinin imar düzenine uygun bir şekilde yeniden düzenliyor. Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci çalışmalar hakkında fen işleri yetkililerinden bilgi aldılar.
Başkan Yazıcı, 2010 yılını hizmet yılı olarak hedeflediklerini belirterek, "Bu hedefler içinde bulunan ve planlanan tüm hizmetler yapılacaktır.
Bu planlamada bulunan bu bölgede yapılan çalışmalar halkın daha sağlıklı ve huzurlu olmasına katkı yapmak içindir. Öncelikle eski hastanemizin çevre düzenlemesini ve Küçücek caddesinin gidişinin kavşak olması nedeniyle yaşanan sıkıntıları da ortadan kaldırmak için bu kavşak düzenlemesi yapılmaktadır" dedi.
Akyazı Sağlık Grup Başkanı Yavuz Tepeçınar ise yapılan bu çalışmaların olumlu olduğunu belirterek, "Grup sağlık başkanlığının Sağlık Ocağı, 112 Acil Ambulans ve Verem Savaş Derneğinin bir arada bulunduğu bu bölgedeki çalışmalar halkımız için de önemlidir. Bu çalışmalarda özellikle trafik akışının olumlu yönde gelişeceğini umuyorum" diye konuştu.