Manisa Belediyesi Promosyonu Personele Dağıttı

Manisa Belediyesi, bünyesinde çalışan memur ve işçilerin maaşlarının ödenmesi konusunda Garanti Bankası ile protokol imzaladı.

Manisa Belediyesi Promosyonu Personele Dağıttı
Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Garanti Bankası Çarşı Şube Müdürü Serkan Ersan, mali danışman Soner Adalıer, Manisa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bayram Akaya ve sendikaların işyeri temsilcileri katıldı. Protokol imza töreni öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Geçtiğimiz dönemde belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin maaşlarının ödenmesi konusunda Garanti Bankası ile 5 yıllık protokol imzalanmış. Geçen 5 yılın sonunda bize en iyi teklifi yapan Garanti Bankası ile bir anlamda nikah tazelemiş oluyoruz. Protokolün memurumuza, personelimize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Protokolle, bankanın 570 bin TL'yi Belediye'ye gelir bırakacağını da belirten Başkan Ergün, bunun bin 150'şer TL'sinin Belediye bünyesinde çalışan memur ve işçilere dağıtılacağını kaydetti.
Manisa Belediyesi'nin bankaları için önemli bir kurum olduğunu belirten Garanti Bankası Çarşı Şube Müdürü Serkan Ersan da, "Geçtiğimiz 5 yılda biz de Garanti Bankası olarak ciddi çalışmalar yürütmüştük. Şimdi daha çok çalışarak, memnuniyeti daha da arttıracağız. Manisa Belediyesi ile yeniden anlaşmış olmaktan dolayı mutluyuz" dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Garanti Bankası Şube Müdürü Serkan Ersan, 5 yıllık protokolü imzaladı. Protokolle birlikte, Belediye bünyesinde çalışan memur ve işçilere promosyon ödemesi yapılmasının yanında Garanti Bankası'nın Manisa Belediyesi'ne 27 kişi kapasiteli bir minibüs de bağışlayacağını belirten Başkan Ergün, "Bu minibüsü engelli vatandaşlarımıza ve amatör spor kulüplerimize tahsis edeceğiz. Bu konuda Belediyemize yoğun talepler vardı. Bu işlem daha önce kiralama usulüyle yapılırken, artık Belediye'nin kendi imkanlarıyla yapılacak. Bundan dolayı da mutluyuz" diye konuştu.