Kozan'da Polis Haftası Etkinlikleri

Adana'nın Kozan ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 165'inci kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kozan'da Polis Haftası Etkinlikleri
Kaymakamlık bahçesindeki törende, İlçe Emniyet Müdürü Murtaza Çuhacıoğlu Atatürk anıtına çelenk koydu. Çuhacıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türk polisinin her geçen yıl kendisini geliştirerek güçlendirdiğini söyledi. Çocuklara yönelik sosyal çalışmaların öne kazandığını belirten Çuhacıoğlu, asayiş ve güvenliğin sağlanması için gösterilen gayretin artarak devam edeceğini dile getirdi.
Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Ahmet Kaymak, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, polisler ve vatandaşlar katıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalindeki etkinlikte ise "Polisin hayatımızdaki önemi" konulu ilköğretim okulları resim yarışmasına katılan resimlerden oluşturulan bir sergi açıldı.
Yarışmada dereceye giren ve mansiyona layık görülen 9 öğrenciye ödüllerini, İmamoğlu Kaymakamı ve Kozan Kaymakam Vekili Nail Anlar, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Ahmet Kaymak, Emniyet Müdürü Murtaza Çuhacıoğlu ve Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ali Baysal verdi.
Etkinlikte, 2009 yılında görevinde başarı gösteren 43 polis memuruna da takdirnameleri verildi.
Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personeli şehrin farklı yerlerinde trafik denetimi yaptı. Kural ihlali yapan sürücüleri uyaran polisler trafik cezası yazmak yerine sürücü ve yayalara çikolata ikram etiler.