Sungurlu İş Bankası'ndan Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Çorum'un Sungurlu ilçesinde İş Bankası Şube Müdürü Fatih İlgüy, Türk Polis Teşkilatı'nın 165

Sungurlu İş Bankası'ndan Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret
Çorum'un Sungurlu ilçesinde İş Bankası Şube Müdürü Fatih İlgüy, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü İsmail Maden'i makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü İsmail Maden, ziyarette insanların yataklarında rahat uyumasını sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Öncelikle herkesin kendi polisi olmasını istediklerini dile getiren Maden, "Vatandaşlarımızdan isteğimiz kendi bireysel güvenlik önlemlerini almaları, şüpheli bir durumla karşılaştıkları anda derhal 155'i tuşlayarak ihbarda bulunmalarını istiyoruz" dedi.
Özellikle değerli evrak ve eşyalarını saklamak için bankaların kiralık kasa hizmetinin olduğunu hatırlatan Maden, bu konuda İş Bankası'ndan vatandaşlar için yüzde 50 indirim sözü aldıklarını belirtti.
İş Bankası Müdürü Fatih İlgüy ise, vatandaşların altın, mücevherat, para, tapu, hisse senedi gibi değerli evraklarını ve eşyalarını güvenle saklayabilmeleri için kiralık kasa hizmetlerinin bulunduğunu belirtti. Küçük, orta ve büyük tip olmak üzere 3 tip kiralık kasalarının bulunduğunu söyleyen İlgüy, Emniyet Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeni ile kiralık kasa hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaş ve esnafa yüzde 50 indirim uygulayacağı sözünü verdi.