Düzce Tso'da 'Toplam Kalite Yönetimi' Konulu Seminer

Yönetim Sistemleri Yöneticisi Selami Güven Antal, bir kuruluşun 8 adet ayağı olması gerektiğini böylelikle ayakta durabileceğini söyledi.

Düzce Tso'da 'Toplam Kalite Yönetimi' Konulu Seminer
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından "Toplam Kalite Yönetimi" konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak katılan Yönetim Sistemleri Yöneticisi Selami Güven Antal, kendi şirketinin dışına çıkıp bilgileri aktarmanın çok güzel olduğunu belirterek "Türkiye'nin ihtiyacı olan bildiklerimizi aktarmalıyız" dedi.
Antal, Japonya'ya Hiroşima kentine atılan atom bombasının atılmasının ardından 17 gün gibi kısa bir sürede 40 kilometre kadar bir alanda tren rayını yeniden inşa ettiklerini belirterek "Japonlar bu saldırının ardından tam 3 gün sonra tramvay hattını çalıştırmış. Bizde onlar gibi çalışmalıyız ve kaynaklarımızı etkin kullanmalıyız" şeklinde konuştu.
Antal, şirketlerin kuruluşların 8 tane ayağı olması gerektiğini ifade ederek "Bir şirketin ayakta kalabilmesi 8 temel ayağa bağlı. Bunlar odaklanmış iyileşme, otonom bakım, planlı bakım, operatör ve bakımcıların eğitimi, erken ekipman ürün kontrolü, sıfır hata, ofis ve iş güvenliği ve çevre. Bu ayaklar iyi olduğu sürece kuruluşta ayakta durur" dedi.
Seminerin ardından Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan tarafından Selami Güven Antal'a teşekkür plaketi verdi.