Kula'da İlköğretim Okulu Öğrencileri Fidan Diktiler

Manisa'nın Kula ilçesinde Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencileri belediyeden temin edilen bin date fidanı toprakla buluşturdular.

Kula'da İlköğretim Okulu Öğrencileri Fidan Diktiler
İlçenin su deposu mevkiinde okul adına ayrılan yerde yapılan fidan dikimine 750 öğrencinin yanı sıra, Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, Okul Aile Birliği Başkanı Aslı İmamoğlu ve üyeleri katıldı. Protokol ve öğrenciler görevlilerin de yardımıyla fidanları toprağa diktiler. Okul Müdürü Osman Kaşıkçı yaptığı açıklamada, "Çocuklarımıza derslerin yanı sıra okul sonrasındaki hayatlarında sosyal yaşamlarını şekillendirebilecek eğitimleri de vermek istiyoruz. Amacımız eğitimli, sosyal doğayı ve çevresini seven uyumlu çocuklar yetiştirmek. Ayrıca onlara hep birlikte bir şeyleri paylaşma, başladıkları bir işi bitirme hedefi veriyoruz." dedi
Okul Aile Birliği Başkanı Aslı İmamoğlu, "Dikilen fidanlara onları diken öğrencilerin isimlerini taşıyan etiketler koyacağız ve öğrenciler o fidanlardan sorumlu olmaya devam edecekler. Her öğrencimizin en az bir dikili ağacı olacak. Tüm öğrencilerimize öğrenim gördükleri sürece her yıl en az bir fidan dikmelerini sağlayacağız" dedi.