Yazar Güngör Avcıoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la Görüştü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Demirci ilçesindeki ilköğretim Okulu'nun açılış törenlerine giderken güzergah olarak Simav yolunu tercih etti

Yazar Güngör Avcıoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la Görüştü
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Demirci ilçesindeki ilköğretim Okulu'nun açılış törenlerine giderken güzergah olarak Simav yolunu tercih etti. Simav'dan geçerken Başbakan Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu'nu telefonla arayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisiyle Demirci ilçesinde görüşmek istediğini ifade etti.
Demirci ilçesine giden Avcıoğlu, protokolde yer alarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçla Simav'ı ve sorunlarını görüştü. Arınç protokol üyelerine," Bunu görüyor musunuz? İşte bu genç Simavlı Güngör. Simav Basınında tek kalem. Biz kendisini çok seviyoruz" diyerek iltifatta bulundu.
Avcıoğlu'nun Simav'a davet ettiği Arınç," Elbette geleceğiz. Biz Simav'a yabancı değiliz. Eynal Kaplıcalarına gelmişliğimiz var. Simav'ı da Eynal Kaplıcalarını da iyi biliriz. En kısa sürede Simav'a gelerek Eynal Kaplıcalarında konaklamak ve sıcak sularında şifa bulmak istiyorum" diye konuştu.