Başarılı Sporculardan Rektör Prof. Dr. Ceylan'a Ziyaret

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) erkek ve bayan kayak takımları, aldıkları kupaları Rektör Prof. Dr. Hasan Ceylan ile rektör yardımcılarına takdim etti.

Başarılı Sporculardan Rektör Prof. Dr. Ceylan'a Ziyaret
Kastamonu'nun Ilgaz ilçesinde 16-18 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası Kayak Şampiyonası'nda dereceye giren YYÜ bayan ve erkek kayak takımları, Rektör Prof. Dr. Hasan Ceylan'ı ziyaret etti. Üniversitenin senato toplantı salonunda öğrencileri kabul eden Prof. Dr. Ceylan, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Öğrencilere, spor branşının yanında derslerinde de başarı göstermelerini isteyen Prof. Ceylan, bazı anılarını öğrencilerle paylaştı. Prof. Dr. Ceylan, ayrıca öğrencileri ödüllendireceklerini de belirtti.
Prof. Dr. Hasan Ceylan'ın yaptığı kısa konuşmanın ardında öğrenciler aldıkları kupaları sırasıyla, Prof. Rektör Ceylan'a, rektör yardımcıları Prof. Dr. Duran Bolat'a, Prof. Dr. Peyami Battal, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Selahattin Kıran ve takım antrenörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Selçuk'a takdim etti.
16-18 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılan Üniversiteler Arası Kayak Şampiyonası 6 bin metre sprint yarışlarında Gizem Akgül Türkiye birincisi ve Elif Aşkın ise Türkiye ikincisi olurken, bayrak yarışlarında ise Gizem Akgül, Elif Aşkın ve Aysu Kurktan, takım olarak Türkiye birinciliğini elde etmişti. Erkeklerde ise Muhammed Bilen, Yücel Pülat ve Cüneyt Ünlü bayrak yarışlarında takım halinde Türkiye birincisi olurken, genel toplamda ise erkek takımı Türkiye birincisi ve bayan takımı ise Türkiye ikincisi olmuştu.