Vekil Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, bayraklı teşkilatının Sevgi Yolu'ndaki yeni binasını ziyaret etti

Vekil Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, bayraklı teşkilatının Sevgi Yolu'ndaki yeni binasını ziyaret etti. Burada Bayraklılı vatandaşları dinleyen Katmerci sonra İlçe Başkanı İsmail sarı ile birlikte Sevgi yolu ve Gümüşpala'da esnafı tek tek ziyaret etti.
Esnafın sıkıntılarını dinleyen Katmerci, AK Parti Hükümeti olarak istikrarlı ekonomik politika uygulandığını söyledi. AK Parti Hükümeti'nden önce yaşanan ekonomik krizlere değinen Katmerci; "AK Parti Hükümetinden önce bu ülkede istikrarsız politikalar yüzünden bir gecede faizlerin tavan yaptığı, enflasyon canavarının vatandaşı sıkıntıya soktuğu günler yaşadık. Göreve gelir gelmez istikrarlı politikalarla güçlü bir ülke ekonomisi oluşturduk. Dünya devi denen ülkeleri kırıp geçiren krizlerde bile onlar kadar etkilenmedik" dedi. Esnafın sorularını yanıtlayan İsmail Katmerci, AK Parti'de görev yapan her kademedeki ferdin "Halkın Hizmetkarıyız" ilkesiyle çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirerek şöyle devam etti: "Şüphesiz ki göreve geldiğimiz günden bu yana devrim niteliğinde icraatlar yaptık. Tüm bu çalışmaları yaparken gücümüzü halkımızdan aldık. Eskiden okullar başladığında aileler kitapçı kitapçı dolapçı dolaşıp ders kitabı arardı. Bütçelerine kitaplar büyük yaratırdı. Öğrenciler artık kitapları okullarda ücretsiz alıyor. İlkokul öğrencileri dahil devlet bursu verdik. Hastanelerdeki muayane ve ilaç kuyruklarını bitirdik. Hastaların parası olmadığı için rehin kalma dönemini sona erdirdik. İzmir'de Çevre Yolu'nu, Adliye Sarayı'nı, Beydağ Barajı'nı tamamladık. Kısa süreye büyük hizmetler sığdırdık."
İZMİR YILLARDAN BERİ METRO SIKINTISI YAŞIYOR
İzmir'de yerel yönetim hizmetlerindeki aksaklık nedeniyle yıllardan beri ulaşım sorunu yaşandığını vurgulayan Katmerci;"İzmirli çok büyük hizmetlere layıktır. Ancak yerel yönetim zaafiyetleri yüzünden her gün trafikte işkence çekiyoruz. Metroyu tamamlayamadıkları için trafik sıkışıklığı bir yana Hatay'da çalışmaların uzaması esnafı da mağdur etti. Metro için Bornova'da çalışmalar başladıi yollar kapandı ancak orayla da ilgili hiç bir gelişme olmadığı gibi vatandaşa hiç bir bilgi de verilmiyor. 10 yıldan bu yana mevcut metroya kullanılabilir halde 1 metre bile eklenemedi" diye konuştu.