Başkan Gül'den Esnafa Yazılı Açıklama

Kemer Belediyesi 2010 turizm sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor

Başkan Gül'den Esnafa Yazılı Açıklama
Kemer Belediyesi 2010 turizm sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. İlçe esnafına 'Değerli Kemer Esnafı' başlığı altında bir açıklama hazırlayan belediye, açıklamayı Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile tek tek esnafa dağıttı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün sözlerinin yer aldığı açıklamada, "Tüm konuklarımızın ilçemizde huzurlu, mutlu ve güvende tatil yapıp ayrılması, Kemer için en etkili reklam olacaktır. Esnaf ve tüm Kemer halkı ile birlikte uygulayacağımız önlemler ile markalaşan ilçemize gelen turist, olumlu izlenimlerle donanarak, tatil serüvenini tamamlayacaktır. Tatil için Kemer'i seçen ve mutlu bir şekilde ülkesine dönen her turist, sonrasında gelecek çok sayıda turistin müjdecisi olacaktır'' denildi.
Kemer'in sadece Türk turizminin değil, dünya turizminin de son yıllardaki gözdesi olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Gül, hazırlanan yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:
"Kemer son 20 yılda açılan dünya standartlarındaki tesisleri, denizi, güneşi, doğası ve yeşili ile bir dünya markası konumuna gelirken aynı kulvarda olan pek çok bölgeyi de gerisinde bırakmıştır. Ancak, markalaşma sürecinde ilçemize dünyadan ve ülkemizin dört bir yanından gelecek ziyaretçiler, eğitim seviyesi arttıracak, insanları yabancı dil öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye yöneltecek, bu da gerek kültürel gerek sosyal, gerek ekonomik olarak kentsel yaşamımızın kalitesinin arttıracaktır. Markalaşan kentlerde eğitim, istihdam ve mekan kalitesindeki değişim süreci başlar. Bu süreç, doğal olarak ekonomik canlanmayı doğurur. Tüm bunlar da gerek ilçemizin, gerekse de bölgenin kalkınmasına olumlu katkılarda bulunur" dedi.