Söke'de Mhp'li Kadınlar 8 Mart'ı Erken Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi

Söke'de Mhp'li Kadınlar 8 Mart'ı Erken Kutladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Saray Düğün Salonunda gerçekleşen eğlenceli kadınlar günü etkinliğin başlangıcında MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karagöz, İl Genel Meclis Üyeleri Orhan Ateş ve Mehmet Ali Oklay katılarak partili kadınları selamladı. Etkinlikte Söke Belediye Meclis Üyesi Şule Tuntaş'ta bulundu.
Toplumun her alanında kadın ve erkeği omuz omuza yürüdüğü bir Türkiye hedeflediğini söyleyen Söke MHP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Er konuşmasında MHP'nin kadın politikaları ile ilgili bilgiler verdi. MHP olarak iş hayatı ve karar mekanizmalarında kadının daha fazla rol almasını sağlayacaklarını dile getiren Gülnur Er; "Çalışmayan ev hanımlarının aile bütçesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlayacağız. Kadınların şiddete maruz kalmalarına yol açan kültürel, sosyal, psikolojik ve ekonomik nedenler ortadan kaldırılacaktır" dedi.
Söke MHP'li kadınları selamlayan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak yaptığı konuşmasında Türkiye'nin diğer adı Anadolu'nun anlamının derin olduğunu belirterek; Türk topraklarına Ana-dolu denmesinin anaya verilen değer ile vatana verilen değerin aynı olduğunu vurguladığını söyledi. Uzunırmak tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından MHP'li kadınlar etkinlikte doyasıya eğlendi.