Mhp'li Yıldırım: 'Olmayan Bir Darbe Soruşturuluyor'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Türk kadınının öncelikli sorununun işsizlik ve yoksulluk olduğunu belirterek, 'İşsizliğin acısını herkes yaşıyor ancak kadınlarımız, annelerimiz bu acıyı yüreklerinde hissediyor' dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Türk kadınının öncelikli sorununun işsizlik ve yoksulluk olduğunu belirterek, "İşsizliğin acısını herkes yaşıyor ancak kadınlarımız, annelerimiz bu acıyı yüreklerinde hissediyor" dedi.
MHP tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle Seyhan Oteli'nde düzenlenen programa katılan Yıldırım, Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, ülkede suni gündemler oluşturulduğunu savundu. Türk kadınının öncelikli sorununun işsizlik ve yoksulluk olduğunu belirten Yıldırım, "İşsizliğin acısını herkes yaşıyor ancak kadınlarımız, annelerimiz bu acıyı yüreklerinde hissediyor" dedi. Ülkenin sinir uçlarıyla oynandığını öne süren Yıldırım, CHP lideri Deniz Baykal'ın gözaltına alınan komutanlarla
ilgili yorumuna katıldığını belirterek, "Kurumlar birbirine düşmüş durumda. Ülkede yalnızca Cumhurbaşkanı ve Başbakan kavgalı değil. Ana muhalefet lideri Deniz Baykal ne kadar doğru söylüyor. Ülkemizde bir savcı başka bir savcıyı tutukluyor. Bu dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir" diye konuştu.
Olmayan bir darbenin soruşturulduğunu savunan Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bunları sorgulayacağınıza 28 Şubat'ı sorgulayın. Karanlık merkezlerin ürettiği bir darbe planıyla uğraşılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri beş paralık ediliyor. Toplum çatırdıyor, sosyal yapı çatlıyor. Milletimiz içinde bulunduğu gelişmeleri çok iyi takip etmelidir. Bu nedenle ilk genel seçimlerin bu millet için büyük önemi var. Bu seçim ülkenin kader seçimi olacak. Hükümetin mutlaka görevden uzaklaştırılması gerekiyor."