Türk Eğitim-sen 2 No'lu Şube Başkanı'ndan Atamalara Tepki

Türk Eğitim-Sen Kayseri 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, 'Okullardaki atamalarda gırtlağına kadar kul hakkına batanlar külliyen cehennemliktir' dedi.

Bir okulda müdür olmak için gereken şartlar bulunduğunu söyleyen Ali İhsan Öztürk, sınavsız ve puansız olarak yapılan müdür atamalarına tepki gösterdi. Öztürk, "Keramet nedir diye bir araştırdık. Gördük ki muhterem, yalaka ve ve vatandaş hatta sarı sendikanın yönetim kurulu üyesi imiş. Bu atama öyle sıradan bir atama değil. Bu zat-ı muhterem Kayseri'nin en uzak ilçelerinden birinden bu okula soruşturma ile terfi ettirilmiş bir muhteremdir. Bu muhteremler bitmez. Haktan, hukuktan, dinden dem vuran, kul hakkını gözeten fırsatını bulduğu zaman kulla birlikte hakkını da götüren malum sendikanın yönetim kurulu üyesi olduğunu öğrendik.
Her fırsatta din, iman ve bu konuların söylemlerini dillerinden düşürmeyen din tacirleri gırtlağına kadar kul hakkına batanlar, şimdi bu icraatınıza kitabın hangi sayfasından kılıf bulacaksınız?
Ben İlahiyat mezunuyum, neyin ne olduğunu biraz bilirim. Bu kul hakkı yiyenler, cehennemliktir. Külliyen cehennemliktir bunlar."