Milletvekili Kaya'nın Patnos Ziyareti

AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, demokrasiden ve insanlıktan yana, şiddetten uzak bir siyaset yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Beraberindeki AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve Ağrı İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte Patnos'a gelen Cemal Kaya, ilçede bir dizi incelemelerde bulundu. AK Parti Patnos İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Işık'ı ziyaret eden Kaya, daha sonra Muhtarlar Derneği'ne geçerek köylülerin sorunlarını dinledi. Patnos'a yapılan yatırımın Türkiye'nin her tarafına yapılanlardan daha fazla olduğunu vurgulayan Kaya, imkanlar dahilinde ellerinden gelen çabayı göstermeye çalıştıklarını ifade etti.
Patnos'a bu yıl yeni adliye binasının yapılacağını ve Ağır Ceza Başkanlığı kurulacağını belirten Milletvekili Kaya, yeni hastane inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Daha sonra beraberindekilerle Patnos Kaymakamı Tuncay Dursun'u makamında ziyaret eden Kaya, ilçenin sorunları ve çözümü hakkında fikir alışverişinde bulundu. Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan'ı da ziyaret eden Kaya daha sonra Süphan İlköğretim Okulu'na geçerek hayırsever vatandaşların ve kendisinin ortaklaşa aldıkları bot ve montları 400 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıttıktan sonra ilçeden ayrıldı.