Gençlerden Birinin Ayakkabısı Bulundu

Isparta'nın Eğirdir Gölü'nde kaybolan üç gençten Sever Özkan'a ait olduğu belirtilen ayakkabı, dün akşam saatlerinde Mahmatlar bölgesinde bulundu.

Gençlerden Birinin Ayakkabısı Bulundu
Eğirdir Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Sever Özkan'a ait ayakkabının sağ tekinin kıyıya vurduğunu belirterek ''Önce aileye sorduk, doğruladılar. Güvenlik kamerasından ve olay yeri inceleme kayıtlarından kontrol ettik. Ayakkabının Sever Özkan'a ait olduğu netlik kazandı'' dedi.

Genç kıza ait cüzdanın ise Yeşilada'da bulunduğunu belirten Eğirdir Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, gölde aramalara devam edildiğini bildirdi. Zaman zaman asılsız ihbarlarla da karşılaştıklarını söyleyen Cevheroğlu, bu tür ihbarların aileleri üzdüğünü bildirdi.
Kaymakam Cevheroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekibin gölde sonar cihazıyla tarama yaptığını, ekibin yarına kadar göldeki çalışmalarını sürdüreceğini anlattı. Son olarak kendilerinden 13 Mart'ta haber alınan ve Eğirdir Gölü'ne deniz bisikletiyle açılıp kayboldukları sanılan 26 yaşındaki Sever Özkan, 25 yaşındaki Ümit Gökdere ve 28 yaşındaki Bilal Duran'a halen ulaşılamadı.