Cübbeli Ahmet Hoca Taraf gazetesine yüklendi

HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan Sansürsüz isimli programa konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca'nın her sözü ayrı bir olay oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca Taraf gazetesine yüklendi
Herkesin Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, hakkında bazı haberler yapan Taraf gazetesini yalancılıkla suçladı.

Program moderatörü Yiğit Bulut gazetede çıkan haberleri büyük ekrana yansıtarak Cübbeli Ahmet Hoca'ya sorular yöneltti. Hem Yiğit Bulut'un sorularını yaıtlayan hem de haberlerle alakalı açıklama yapan Ünlü, "Şimdi tarafın sahiplerini uyarıyorum buradan, benim tehditle hiç alakam olmaz. Benim kadar kibar nazik beyfendi adam bulamazlar. Bende tehdit unsuru olamaz. Hatta Sami Özey dediki; 'bu kadar senelik gazeteciyim böyle yalan ilk görüyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

Daha sonra sırasıyla hakkında çıkan diğer haberler konusunda da açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca, İsmail Ağa Cemaati ile ilgili yapılan haber hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kendisinin herhangi bir cemaatle anılmasını doğru bulmadığını anlatan Cübbeli Ahmer Hoca, kendisinde Allah vergisi bir manevi çekicilik olduğunu dile getirdi.