Bir marka daha araçlarını geri çağırdı

Krizin etkisiyle zor günler geçiren otomobilciler şimdi de üretim hatalarıyla uğraşıyor.

Bir marka daha araçlarını geri çağırdı
  Otomotivde sıkıntılar bitmiyor . Krizin etkisiyle zor gü ; nler yaşayan sektö ; r , şimdi de hatalı ü ; retimden kaynaklanan geri ç ; ağırmalarla boğuşuyor . Adeta geri ç ; ağırma yarışına tutuşan otomotivcilere her geç ; en gü ; n yenileri ekleniyor .

193 BİN VW SERVİSLERE

Hatırlanacağı ü ; zere sorunsuzluğu ile tanınan Toyota ile başlayan bu yarışa Honda , PSA Grubu ( Toyota ile ortak ü ; retim yapıyor ) , Suzuki , Nissan , Daihatsu , Volkswagen ( VW ) hatta Hyundai de katıldı . Son olarak kriz dö ; neminde en fazla sıkıntı yaşayan markalardan General Motors ( GM ) da yarışa dahil oluyor .

GM ' DE 1 . 3 MİLYON ARAÇ ;

ABD ' li otomotiv şirketi , hidrolik direksiyon sorunu yü ; zü ; nden Kuzey Amerika ' da 1 , 3 milyon adet aracı geri ç ; ağırıyor . GM , sorunu gidermek iç ; in ç ; ö ; zü ; m yolu araştırdığını ve bu ç ; ö ; zü ; m bulununca mü ; şterileri bilgilendireceğini belirtti . Ö ; ğrenilen bilgiye gö ; re sö ; z konusu araç ; lardan hiç ; biri Tü ; rkiye ' de satılmıyor .

SORUN BİTMİYOR

Ö ; te yandan Japon otomotiv devi Toyota ' da sorunlar bitmiyor . Toyota , sızıntı yaparak motora zarar verebileceği iç ; in bazı araç ; larında yağ hortumunu değiştirdiğini , değiştirmeye konu olacak araç ; lardan 933 bin 800 adedi ABD ' de olmak ü ; zere 1 , 3 milyonunun Kuzey Amerika ' da olduğunu aç ; ıkladı .