Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 1. yılında Taceddin Dergahı'nda bulunan kabri başında anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında anıldı
Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende BBP Genel Başkanı Yaşar Topçu kısa bir konuşma yaptı. Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden bir yıl geçtiğini kaydeden Topçu, anma törenine katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. Topçu, "Ülkemizin birliği ve beraberliği daim olsun. Rahmetli genel başkanımız bunu arzu ederdi. Allah hepinizden razı olsun'' dedi.

Merhum Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, son bir yılın sevenlerinin başsağlığı ve kaza sürecini takiple geçtiğini ifade ederek, "Başkan gönül insanı olduğu için bu kadar insan olması doğal'' şeklinde konuştu.

Anma törenine Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer, kızı Firuze ve oğlu Furkan Yazıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve partinin yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve yakınları katıldı. Anma töreninde, katılımcılara etli pilav ikram edildi.

Muhsin Yazıcıoğlu, ay sonuna kadar çeşitli illerde düzenlenecek etkinliklerle anılacak.