Vali Yardımcısı Mehmet Gök Sodes'i Anlattı

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Sosyal Yaşamı Destekleme Projesi (SODES) Pasinler ilçesi İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda anlatıldı.

Vali Yardımcısı Mehmet Gök Sodes'i Anlattı
Pasinler, Horasan ve Köprüköy ilçelerinden gelen davetlilerin katılımlarıyla gerçekleştiren SODES toplantısına Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem, Köprüköy Kaymakamı Özgür Aslan, Avlar Belde Başkanı Zihni Tekman, Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Pasinler İlçe Tarım Müdürü Dilek Kara, çok davetli katıldı.
Programın açılış konuşmasını Pasinler İlçe Kaymakamı Zekai Erdem yaptı. Erdem, konuşmasında SODES'in önemine değinip, ilçeye kazanımları hakkında bilgi verdi.
Programda daha sonra Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök tarafından katılımcılara sinevizyon aracılığıyla SODES projesi hakkında geniş bilgiler verildi. Gök, SODES'in büyük bir proje olduğunu, Erzurum ve İlçelerinin de bu projeden faydalanması gerektiğini belirterek proje ekiplerinden güzel projeler beklediklerini ve böylece Erzurum başta olmak üzere bütün ilçelerine hizmetler götürülebileceklerini söyledi.