Aski Genel Müdürü Yılmaz, Muhtarlarla Buluştu

ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz, merkez Sarıçam ilçesindeki muhtarların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi.

Yılmaz, toplantıda, ASKİ Genel Müdürlüğünce mahalle ve köylerde yapılan ve yapılmakta olan alt yapı çalışmaları ile 2010-2014 yılları arasında ASKİ Genel Müdürlüğü stratejik planına uygun olarak yapılması planlanan alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, mevcut sorunların yasal çerçevede konuşularak çözülmesi, halkın refah seviyesinin dikkate alınarak, içme ve kullanma suyu ücretlerinin tespit edilmesinin uygun olacağı, ancak mevcut şartlarda içme ve kullanma suyu ücretlerinin ayarlamasının hemen yapılmasının mümkün olmadığı, bunun zaman alacağı konusunda görüş birliğine varıldı.
ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz, yasal olan her konuda vatandaşların haklarının korunacağını, yasalar çerçevesinde azami ölçüde yardımcı olunacağı sözünü verdi.
ASKOM tarafından tüm sorunların en geç 1 gün içerisinde çözüldüğünü ifade eden Yılmaz, muhtarların "Alo 185" hattı aracılığı ile sorunlarını ASKOM'a iletebileceklerini, sorunlarının süratle veya en geç 1 günlük süre içerisinde giderileceğini sözlerine ekledi.