Balnak, Lojistik 2009'da 45 Milyon Adet Ürünü Satışa Hazır Hale Getirerek Bir Rekora İmza Attı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Balnak, 'katma değerli hizmetler' ile Türkiye'nin büyük markalarına uçtan uca çözüm sunuyor.

Balnak, Lojistik 2009'da 45 Milyon Adet Ürünü Satışa Hazır Hale Getirerek Bir Rekora İmza Attı
  Uluslararası kara , hava , deniz , demiryolu ulaşımlarında nakliye ve dağıtım hizmetleri sunan Balnak , katma değerli hizmetlere yaptığı yatırımla pazarda ö ; ncü ; olmayı hedefliyor .

Şirketten yapılan aç ; ıklamaya gö ; re katma değerli hizmetlerdeki gelişim potansiyelini ö ; nceden gö ; rerek bu alana yoğunlaşan Balnak , hızlı tü ; ketimden otomotive , elektronikten tekstile kadar birç ; ok sektö ; re uç ; tan uca ç ; ö ; zü ; m sunuyor .

2009 ' DA 45 MİLYON ADET Ü ; RÜ ; N ELLEÇ ; LEDİ

Tü ; rkiye ' de sayılı fabrikada uygulanan ' Hat Sonu Paketleme ' sistemiyle bir ilke imza atan Balnak , bu hizmetiyle hızlı tü ; ketim malları ( FMCG ) , perakende , tekstil , elektronik , yapı malzemeleri , telekomü ; nikasyon ve otomotiv sektö ; rlerine ö ; zel depolama ç ; ö ; zü ; mleri sunuyor .

Temizlik , kişisel bakım ü ; rü ; nleri ve hazır giyim sektö ; rlerine ü ; rü ; n birleştirme , barkodlama , etiketleme , paketleme hizmetleri verirken , banka ve telefon kartları alanındaki mü ; şteriler iç ; in ise Gebze ' de kurulu tesislerinde paketleme işlemleri gerç ; ekleştiriyor .

Ü ; rü ; ne ö ; zel depolama şartlarını titizlikle yerine getirmeyi hedefleyen Balnak , stok kontrolü ; nü ; ve kalite sü ; reç ; lerini de takip ediyor . Kısaca Balnak , katma değerli hizmetler kapsamında , mü ; şteri adına mal alımı yapmaktan ü ; rü ; n depolamaya , paketleme hizmetlerinden etiketlemeye kadar her aşamada aktif rol alıyor .

Bu geniş uygulama ağıyla uç ; tan uca hizmet sunan Balnak tarafından sadece 2009 yılında 45 milyon adet ü ; rü ; ne paketleme , etiketleme , birleştirme , ambalajlama gibi katma değerli hizmetler uygulandı .

İster depo yö ; netimi , isterse adrese teslim dağıtım yapan Balnak , binin ü ; zerinde personeli ve 200 bin metrekareye varan depo alanıyla Tü ; rkiye ' nin ö ; nde gelen markalarına katma değerli hizmetler sunmaya devam ediyor . Bu markalardan bazıları ; P& ; G , Reckitt Benckiser , Ontex , Kimberly Clark , Eczacıbaşı , Vitra , Philips , Tchibo , Colgate , Avea , Loreal , Yamaha , Esse , Mediamarkt ve YKM olarak sıralanıyor .