Bir Çift Güvercinle 30 Bin Tl'lik Otomobili Takas Ettiler

Bursa'da, Güvercin Sevenler Derneği'nin açılışında bir çift güvercinle 30 bin TL değerindeki otomobil takas edildi.

Bir Çift Güvercinle 30 Bin Tl'lik Otomobili Takas Ettiler
  Tü ; rkiye ' de sayıları hayli fazla olan gü ; vercin severler , bir kuşu lü ; ks otomobilden daha pahalıya almakta tereddü ; t etmiyor . Nilü ; fer Gü ; vercin Sevenler Derneği ' nin aç ; ılışında milyarlık gü ; vercinler adeta kapışıldı . Gü ; vercin meraklıları iç ; in dü ; zenlenen mezatta kuş fiyatları 10-15 bin TL ' lere ulaştı . Vatandaşlar tarafından merakla izlenen kuşlar yü ; ksek fiyatlara alıcı buldu .

Nilü ; fer Gü ; vercin Sevenler Derneği Başkanı Halil Kabakç ; ıoğlu ile kuş yetiştiricisi Beysan Taştan arasındaki pazarlık kıran kırana geç ; ti . Dedesi şampiyon olan ' Koca Kobra ' isimli Miski cinsi kuş ile 6 aylık dişisini almak isteyen Halil Kabakç ; ıoğlu , kuşlara 20 bin TL fiyat verdi . Ancak Beysan Taştan ' ın kabul etmemesi ü ; zerine pazarlık iyice kızıştı . 11 aylık erkek ile 6 aylık dişi kuşu dernek olarak alıp yarışmalara sokmak isteyen Kabakç ; ıoğlu , son olarak 30 bin TL değerindeki otomobilini teklif etti . 2009 model aracı kabul eden Taştan , kuşlarını bırakarak otomobilin anahtarını teslim aldı .

Yetiştirdiği kuşlarda emeğinin olduğunu belirten Beysan Taştan , ' Kuşlarım ç ; ok değerli . İyi kuşu yetiştirmek kolay olmuyor . Kuşu satan kaybediyor . Hayvanın aynısını yetiştirmek hiç ; de kolay değil . Star kuş 3 yılda bir , 5 yılda bir yetişir . Arabayı ç ; ekeceğiz evin ö ; nü ; ne , belki hanım kullanır , belki ben kullanırım ' dedi .

Dernek Başkanı Halil Kabakç ; ıoğlu ise , ' Bu derneği bü ; tü ; n Bursa halkına hizmet vermek iç ; in aç ; tık . Gü ; vercin sevenlere hizmet vermek iç ; in kurduk . Gü ; vercin fiyatları değişiyor . 10 TL ' ye de gü ; vercin var , lü ; ks otomobil fiyatına da ' diye konuştu .