'Radyocular ile demokratik açılım buluşması' sona erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen radyocular, toplantının güzel ve olumlu geçtiğini ifade etti.

'Radyocular ile demokratik açılım buluşması' sona erdi
  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen radyocular , toplantının gü ; zel ve olumlu geç ; tiğini ifade etti . Radyo programcısı Yavuz Seç ; kin Başbakan ' a , ' Bu Guiza ' nın hali ne olacak? ' diye soru yö ; nelttiğini , Başbakan ' dan Fenerbahç ; e ' ye yabancı forvet istediğini belirtti .
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hü ; seyin Ç ; elik ' in ö ; nderliğinde AK Parti İstanbul İl Binasında dü ; zenlenen ' Radyocular ile Demokratik Aç ; ılım Buluşması ' toplantısı sona erdi . Toplantıya 97 radyocunun katıldığı bildirilirken , radyocuların Başbakan Erdoğan ' dan bazı isteklerde bulunduğu belirtildi . Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Radyocu Yavuz Seç ; kin , gazetecilerin ' Başbakan ' dan ne istediniz ' sorularına , ' Ben 800 tane hamburger istedim ' yanıtını verirken , Başbakan Erdoğan ' ın sizden
istekleri oldu mu sorusuna da , ' Bizden radyoda ç ; almamız iç ; in birkaç ; istek parç ; a istedi . Bizde kabul ettik ' diyerek esprili bir şekilde yanıtladı .
Seç ; kin Başbakan ' a , ' Bu Guiza ' nın hali ne olacak? diye sorduğunu belirterek , ' Fenerbahç ; e ' ye yabancı forvet istedim . Ronaldo istedim ama ' yok ' dedi . ' Ronaldinho ' var dedi . Konuyu biliyorduk . Ç ; ok fazla bir şey konuşmadık . Uzun zamandır bö ; yle bir toplantı yapılmamıştı . 15 yıldır bu işi yapıyorum . İlk defa bö ; yle bir şey yapıldı . Ç ; ok gü ; zel ve ç ; ok ince bir toplantı oldu . ' Radyo Aç ; ılımı ' oldu yani . Bir de kendisiyle hatıra fotoğrafı ç ; ektirmek istedim . Dü ; şü ; nsenize salonda Başbakan ile bü ; yü ; k boy bir resminiz
olduğunu ' şeklinde konuştu .
Radyocu Cem Caminay ise , toplantının olumlu geç ; tiğini sö ; yleyerek , Başbakan ' ın ç ; ok gü ; zel mesajlar verdiğini ifade etti . Ceminay , ' Radyolar arasında inşallah bir birlik ve beraberliğe yol aç ; acak . Ç ; ü ; nkü ; en bü ; yü ; k eksiklik radyoların birbirine rakip olarak gö ; rdü ; ğü ; iç ; in desteklememeleri . İnşallah bu sö ; yledikleri radyocular olarak gerç ; ekleştiririz . Kendisine aç ; ılım konusunda yardım edeceğiz ' dedi .