İngiltere'de iki karşıt görüşlü grup arasında çatışma çıktı

İngiltere'nin kuzeybatısındaki Bolton'da düzenlenen bir gösteri sırasında karşıt görüşlüler arasında çıkan olaylarda 55 kişi gözaltına alındı, çok sayıda gösterici de yaralandı.

İngiltere'de iki karşıt görüşlü grup arasında çatışma çıktı
  Son aylarda benzer gö ; steriler dü ; zenlediği belirtilen aşırı sağcı marjinal bir grup olan İngiliz Savunma Birliği ' nin ( EDL ) ç ; ağrısı ü ; zerine Bolton ' un merkezinde bir gö ; steri dü ; zenlenirken , Faşizme Karşı Birlik ( UAF ) adlı bir diğer ö ; rgü ; tü ; n ç ; ağrısı ü ; zerine de yakınlarda bir yerde bir başka gö ; steri yapıldığı kaydedildi .

İki grubu birbirinden uzak tutmak iç ; in yü ; zlerce polisin ö ; nlem almaya ç ; alıştığı , hatta iki grubu bariyerlerle birbirinden ayırdığı belirtilen aç ; ıklamada , olayların patlak vermesi ü ; zerine gö ; stericilerden olmayan bazı kişilerin de yaralandığı ifade edildi .

Polis aç ; ıklamasında , barışç ; ı bir gö ; steri olmaktan uzak olduğu , hatta inanılmaz bir dü ; şmanlıkla karşılaşıldığı ve bunun kabul edilemez bir durum olduğu belirtildi ve olayın sorumlularının adalete teslim edilmeleri iç ; in gereken her tü ; rlü ; ç ; abanın sarfedileceği kaydedildi . gö ; s

AA