Güney Ege'nin en büyük fuarı Marex kapılarını açıyor

Marmaris'te her yıl düzenlenen MAREX Fuarı kapılarını 11 inci kez açıyor.

Güney Ege'nin en büyük fuarı Marex kapılarını açıyor
  Gü ; ney Ege ' nin en bü ; yü ; k Otel Ekipmanları , Donanım Tekstil Dekorasyon ve Gıda Fuarı ( MAREX ) ile ilgili olarak dü ; zenlenen toplantıya ev sahipliği yapan Marfo Fuarcılık Genel Mü ; dü ; rü ; Volkan Gü ; lcan , her tü ; rlü ; zorluğa rağmen 11 yıldır profesyonel olarak fuar hizmeti verdiklerini belirterek , ' MAREX-2010 11 . Otel Ekipmanları , Donanım Tekstil Dekorasyon ve Gıda Malzemeleri Fuarı ile yeniden Marmaris ekonomisine hareket getirecek ' dedi .
Her sene turizm sezonu ö ; ncesi yü ; zlerce alanda isim yapmış profesyonel firmalar ile turizmcileri buluşturan MAREX 2010 , bu yıl 21-24 Mart tarihleri arasında Pineta Otel ' de dü ; zenlenecek . Fuar hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı dü ; zenleyen Volkan Gü ; lcan , ' 102 firmanın 500 ' e yakın marka ile binlerce ü ; rü ; nü ; n sunulacağı , Marmaris ' te 4 bin metrekare kapalı alana sahip Marex Fuarı , Club Otel Pineta ' da fuar iç ; in ö ; zel olarak kurulacak ö ; zel ç ; elik konstrü ; ksiyon membran yapıda aç ; ılacak . 2 Yıldan bu yana ekonomideki durgunluğun hakim olduğu dü ; şü ; ncesiyle kabuğuna ç ; ekilen turizm sektö ; rü ; nü ; n tekrar canlanmaya başlayacağı bir yıl olan 2010 da Marmaris Fuarcılık olarak ü ; zerimize dü ; şen gö ; revi yerine getirdik . Turizm verilerine gö ; re bu sene artacak olan turist sayısı ile orantılı gerç ; ekleşecek olan turistik tesisleşme ve hareketliliğin mutlaka tesislerdeki yenileme ve dü ; zenlemelere de yansıyacağına inanıyoruz . Bu nedenle sektö ; r adına yapılacak olan ç ; alışmalarda otel , kafeterya , bar , restoran ekipmanları ve donanımları sektö ; rü ; nde de pazar payının artmasına ö ; nemli etkilerde bulunacaktır . Yıllardır Marmaris ve son yıllarda da Muğla ve Fethiye ' de dü ; zenlediğimiz fuarlar artık gö ; stermiştir ki bö ; lgemize daha modern ve daha iyi hizmet verecek bir fuar kongre merkezinin acilen inşası gerekmektedir . Bu yapılacak olan Fuar ve Kongre merkezi hem katılımcılara hem de ziyaretç ; ilere ç ; ok daha kaliteli hizmet verilmesini sağlayacaktır ' diye konuştu .
Marmaris ' e 45 dakika mesafede olan Yunanistan ' ın Rodos adasında da tanıtım ve reklamları yapılan MAREX 2010 11 . Otel Ekipmanları , Donanım Tekstil Dekorasyon ve Gıda Malzemeleri Fuarı ' nın kapılarının 24 Mart Ç ; arşamba gü ; nü ; saat 12 . 00 ' de ziyaretç ; ilere aç ; ılacağı belirtildi .